Istinite krimi priče: Svakog dana na DOX TV-u

Sinopsis

Ako volite ‘true crime’ više od života, imamo savršenu poslasticu za vas. Svakog dana tijekom siječnja čekaju vas krimi priče vrijedne vaše pažnje. Od vrhunskih premijera preko napetih filmova sve do serija koje će vas prikovati za ekran.

Zavirite u svijet šokantnih zločina koji će vam pokazati mračne tajne ljudskog uma i načine na koji su zločinci zaustavljeni. Pogledajte istinite priče u kojima glavnu ulogu imaju nesretne žrtve kojima je život oduzet na svirep način. Kroz razgovore s članovima obitelji, detektivima, novinarima i svima onima koji su bili dio slučajeva saznajte što je dovelo do počinjenih zločina, kako su utjecali na one koji su ostali iza žrtava i kako su ubojice uhvaćeni.

Upustite se u istraživanje zastrašujućih nedjela koji će vam slediti krv u žilama, otkrijte što je sve potrebno da bi se zločinci priveli pravdi i kolika je vjerojatnost da ubojica nakon odslužene kazne ponovi zlodjelo. Pridružite se vrhunskim detektivima u rješavanju zamršenih slučajeva te upoznajte nove tehnike i tehnologije potrebne da bi se počinitelji uhvatili.

Ubojica 21. stoljeća, Smrtonosni susreti, 10 koraka do ubojstva, DNK dokazi i brojne druge napete priče čekaju da ih pogledate. Ubojice koji su još djeca do onih zrele dobi, dokazat će vam da zločin ne bira godine niti sredstvo. Šokantne, intrigantne i istinite krimi priče čekaju vas svakog dana, samo na DOX TV-u.

Istinite krimi priče: Svakog dana na DOX TV-u
Sunday
01
January
2023
1:05 pm
Reditelj

Žanr

Godina proizvodnje