O kanalu

Dobro došli u zlatno doba dokumentarnih filmova! Ovo je vaša prilika da istražite najbolje dokumentarne filmove danas.

Uz DOX TV, uronite u beskrajne priče ispričane iz raznih kutova, prostora i dimenzija.

Serijama i filmovima rušimo granice i otkrivamo sve.

Od nepoznatih činjenica o poznatim osobama i još poznatijim događajima, do aktualnih, povijesnih i uvijek istinitih tema i žanrova.

Čekaju vas istinite krimi serije, nepoznate biografije poznati ljudi, avantura koja pokreće, druga strana povijesti, najveće domaće i svjetske sportske priče, akcija kojoj nema kraja i šokantne i provokativne perspektive.

Za vas na DOX TV-u imamo idealnu kombinaciju: nagrađivane kino hitove i uzbudljive serije iz cijelog svijeta.

Otkrijte sve do čega vam je stalo, sve što niste znali da ne znate. Pogledajte svijet drugim očima i otkrijte stvarnost koju živimo.

Prepustite se novom doživljaju dokumentaraca. Na jednom mjestu, 24/7.

DOX TV. Otkrivamo sve.

ADRESA

Ivana Banjavčića 22
10000 Zagreb

Email

info@dox-tv.com

Urednik programa

Igor Tomljanović
igor@dox-tv.com

DIREKTOR

Radomir Petrović

DOX TV

DOX TV Hungary Kft.
VAT: HU25459298

NADLEŽNO TIJELO

Trgovački sud u Zagrebu

O nama

DOX TV je TV kanal specijaliziran za dovođenje pažljivo odabranih dokumentarnih filmova svjetske i domaće produkcije u vaš dom.

Teme naših filmova su istovremeno zabavne, edukativne, aktualne, istražuju znanost i modernu tehnologiju, avanturu kao i nepoznatu povijest. Kroz niz uvijek istinitih tema i žanrova, DOX TV je za cilj postavio da bude više od TV kanala. Želimo inspirirati naše gledatelje i pružiti im novi dokumentarni doživljaj.

Iza DOX TV-a stoji mlad, ambiciozan i jedinstven tim ljudi koji svoje znanje i talent usmjeravaju ka stvaranju kanala koji emitira najbolje dokumentarne filmove današnjice. Iskustvo i vještine stekli smo izgradnjom kanala koji je na ovim prostorima već pomalo stekao kultni status i postao sinonim za domaće, regionalne filmove i serije – KLASIK.

Ponukani uspjehom i dobrom reakcijom naših gledatelja, odlučili smo se za sljedeći korak - stvaranje kanala koji je potekao iz regije, a plijeni pozornost globalnog karaktera.

Upravo to je DOX TV.