Željni dobrog dokumentarnog sadržaja? DOX TV napokon dostupan i u Hrvatskoj

Dugo očekivani dokumentarni kanal napokon dostupan i hrvatskim gledateljima!
Opširnije

Zamislite kanal na kojem možete gledati aktualne i uvijek istinite događaje ispričane kroz dramu, komediju, krimi, akciju i avanturu. Kanal na kojem vas čekaju nagrađivani dokumentarci, ali i uzbudljive serije iz cijeloga svijeta.  Program na kojem se prikazuju nevjerojatne priče koje vam nude novi doživljaj dokumentarnog sadržaja.

Vrijeme je da prestanete zamišljati. DOX TV dolazi i na vaše TV ekrane.

DOX TV je IPTV kanal lansiran početkom 2020. i specijaliziran da u vaš dom donosi najkvalitetnije i najaktualnije dokumentarce iz svjetske, ali i domaće produkcije. Kanal je do sada je emitiran diljem regije, od Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, a od 15.12. konačno smo dostupni i u Hrvatskoj - A1 korisnicima!
DOX TV može biti i na vašim TV ekranima - zatražite kod svog operatera!

Filmovi i serije koje možete gledati na DOX TV-u kreću se kroz brojne teme i žanrove – za svakoga ponešto. Od aktualnih događaja, istraživanja znanosti, moderne tehnologije, istinitih krimi slučajeva, popularne kulture, avanture do nepoznatih činjenica o povijesti, ali i svijetu oko nas.

Kako je nastao DOX TV?

Iza DOX TV-a stoji mlad, ambiciozan i jedinstven tim ljudi koji svoje znanje i talente usmjeravaju ka stvaranju kanala koji emitira najbolje od dokumentarnih filmova danas. Iskustvo i vještine stekli smo kroz kanal koji je na ovim prostorima dobio već kultni status i postao sinonim za regionalne filmove i serije, a to je Klasik TV.

Ohrabreni uspjehom ovog regionalnog kanala, odlučili smo se za novi korak  – stvoriti kvalitetan dokumentarni kanala koji je proizašao iz regije, a plijeni pažnju svjetskim sadržajem.

Osim svojim sadržajem, od ostalih kanala ovog tipa razlikujemo se svojom ulogom kojom želimo imati u društvu. U svojoj prvoj godini postojanja pokrenuli smo društveno odgovorni projekt Neću da ćutim u suradnji sa Telekomom Srbija.

Otkrijte sve

DOX TV je vaša prilika da na jednom mjestu otkrijete sve – nemojte propustiti istinite krimi priče, nepoznate biografije poznatih osoba, avanturu koja će vas pokrenuti, nepoznatu stranu povijesti, najveće domaće i svjetske sportske priče, akciju te šokantne i provokativne filmove i serije.

Za uvijek svježe informacije o filmovima i serijama pratite naše društvene mreže: Facebook & Instagram.

Datum objave
06
December
2021