U najstrožem zatvoru

Sinopsis

Pet okorjelih kriminalaca, jedan jedinstveni zatvor, u revolucionarnoj promatračkoj dokumentarnoj seriji koja će vam po prvi put pokazati kako zapravo izgleda život u zatvoru.

Singapurski zatvor Changi betonsko je čistilište sa spartanskim uvjetima. U ćelijama nema kreveta, jastuka i stolica. Tuširanje obavljaju osobe pognute nad WC školjkom. Ponižavajući pretresi se rutinski provode iz sigurnosnih razloga. Međutim, ovaj zatvor koristi neke od najsofisticiranijih metoda za transformaciju srca i umova najokorjelijih zatvorenika. To je rezultiralo time da je stopa recidiva u Singapuru među najnižima u svijetu. Ipak, čak i uz tako niske stope, najmanje jedan od pet zatvorenika ponovno se nađe u zatvoru u roku od dvije godine nakon izlaska.

Prvi put u povijesti, šest višestruko osuđivanih zatvorenika, barem jednom u zatvoru s maksimalnim osiguranjem, pristat će otkriti svoj puni identitet kako bi naše kamere mogle snimiti njihove živote iza rešetaka. Hoće li zatvorski režim konačno biti dovoljan da se odreknete kriminalnog života? Hoće li im ovo biti posljednja kazna u zatvoru Changi?

U najstrožem zatvoru
Monday
11
September
2023
9:50 pm
Reditelj

Žanr

Godina proizvodnje