Tajne džungle

Sinopsis

Džungle i šume Zemlje godinama su užasavale ljudsku rasu. Postoji nešto uznemirujuće u tome što ne znamo što bi moglo vrebati iza sljedećeg stabla. To nas nije spriječilo da ih istražimo i tražimo izgubljene gradove i blago za koje se priča da se skrivaju u njima.

Posljednjih godina svijet je postao puno manje mjesto obzirom da je sve mapirano i nijedna lokacija nije skrivena od satelita. Međutim, džungle još uvijek čuvaju svoje tajne, s velikom količinom zemlje koja je još uvijek neistražena, plemenima za koje ne znamo, nedokumentiranim stvorenjima, skrivenim drevnim ruševinama i stvarima koje nikada prije nisu viđene ispod gustih krošnji.

TAJNE DŽUNGLE je jednosatna dokumentarna serija utemeljena na činjenicama u kojoj putujemo džunglama diljem svijeta kako bi istražili neobične zanimljivosti i misterije koji se nalaze u njihovom okruženju. Koristeći računalno generirane slike, arhivske snimke i stručne komentare, serija analizira misterije, istražuje kako i zašto i razmatra ono što možda još čeka da bude otkriveno.  

Tajne džungle
Friday
17
November
2023
7:15 pm
Reditelj

Žanr

Godina proizvodnje