Šestorica: Posljednja tajna Titanica

Sinopsis

Producirana od strane Jamesa Camerona, ovo je nevjerojatna priča o šestorici zaboravljenih Kineza koji su preživjeli potop Titanica. Po dolasku u New York, preživjeli su optuženi za nečasno ponašanje od strane novinara i izbačeni su iz zemlje u roku od 24 sata. Nikada nisu intervjuirani, jednostavno su nestali.

U ovom nagrađivanom filmu, međunarodna ekipa istražitelja odlučna je otkriti njihovu priču prvi put, prateći njihove potomke, razbijajući mitove i rasističke predrasude i učeći o tome što se zaista dogodilo s tim nevjerojatnim ljudima. Ovo epsko putovanje nas vodi preko više kontinenata, od Kine do SAD-a, od Kanade do Velike Britanije. Usput otkrivamo kako su protagonisti učestvovali u Prvom svjetskom ratu, o imigracijskim politikama koje su ih izdvojile iz mase i deportacijama koje su im promijenile živote.

Uz ekskluzivne intervjue Jamesa Camerona, nevjerojatne animacije i bilješke sa snimanja Titanica, uključujući i do sada neviđenu scenu, ova priča o diskriminaciji i preživljavanju usprkos svemu danas se čini važnija nego ikada.

Šestorica: Posljednja tajna Titanica
Saturday
17
September
2022
10:00 pm
Reditelj

Žanr

Godina proizvodnje