Sastanak sa smrću

Sinopsis

Sastanak sa smrću istražit će burna vremena 1970-ih i otkriti kako se vladavina terora Rodneyja Alcale proširila iz Los Angelesa u New York.

Kao student umjetnosti, Alcala je svoje fotografske vještine usavršavao na UCLA i NYU. Svojim stečenim fotografskim vještinama, Alcala je uspio loviti i mlade žene i djecu tijekom ovog desetljeća punog trenda i mode. Njegova kolekcija od preko 1000 fotografija glavni je izvor  za povezivanje Alcale s drugim potencijalnim žrtvama, no zbog eksplicitne prirode mnogih od tih fotografija samo je mali postotak objavljen u javnosti u nadi da će se otkriti identiteti subjekata i gdje se nalaze. .

Serija će putovati u prošlost do njegovog prvog poznatog zločina u Los Angelesu 1968., kada je oteo, silovao i zamalo ubio 8-godišnju djevojčicu. Nakon što je obitelj žrtve odbila dopustiti joj da svjedoči, Alcala se suočio s vrlo kratkom robijom. Nakon prijevremenog puštanja na slobodu 1974., Alcala je godinama bio u zatvoru i izvan njega zbog prekršaja. Na kraju će savezna istraga otkriti niz žrtava diljem četiri državne granice, od 1968. do 1979., i dovesti do njegova uhićenja. Praćenjem žena i djece, Alcala je uspio prevariti i uhvatiti u zamku svoje nesuđene mete predstavljajući se kao uspješan fotograf. S IQ-om od 160+, koristio je svoju inteligenciju i prezentacijske vještine kako bi angažirao svoje žrtve i iskoristio ih za svoje sadističke igre.

Sastanak sa smrću
Thursday
22
February
2024
11:50 pm
Reditelj

Žanr

Godina proizvodnje