Predah od svijeta

Sinopsis

U maglovitim planinama Oregona mala zajednica živi u tišini, nalazeći utjehu u prirodi i u zajedničkom društvu dok se bore sa životnim izazovima. Ova prelijepa zemlja, skrivena i izolirana, dom je konjima i psima, bivšim osuđenicima i bivšim ovisnicima, bubnjarima sanjarima i lovcima na Bigfoota.

Steve je blagonakloni stanodavac koji omogućava svojim stanarima da kasne sa stanarinom ili da je uopće ne plate. Amber je žena koju Steve ne može prestati voljeti, čak ni kada ga izda. Buzz se izolira u svom šatoru, maštajući o ekspediciji sa svojom mazgom. Ron je proveo desetljeće u zatvoru i sada stanuje u šumskoj kolibi sa Gale, čijeg oca iznenada hitno odvoze u bolnicu. Tom Mlađi je pobijedio ovisnost od metamfetamina koja je ubila njegovog brata i sada strpljivo kuha obroke za Toma Starijeg. Strastveni bubnjar, Sky, uvjeren je da se Bigfoot krije u obližnjim šumama.

Mikael Lypinski pristupa ovom nekonformističkom selu sa znatiželjom i duboko osjećajnim humanizmom.  Predah od svijeta isprepliće priče i sudbine u dirljiv uvid u život na američkoj margini, gdje su ljudi okrenuli leđa društvu kako bi živjeli u skladu s prirodom.

Predah od svijeta
Saturday
20
May
2023
9:50 pm
Reditelj

Žanr

Godina proizvodnje