Michelinove zvjezdice: Priče iz kuhinje
Pogledajte što se krije iza Michelinovog vodiča, otkrijte kako rade Michelinovi kontrolori i po kojim kriterijima se dobivaju jedna, dvije ili tri zvjezdice u ozloglašenom crvenom vodiču. Usprkos svim kritikama, Michelin je i dalje ono prema čemu se ravnaju svi kuhari. Malo tko javno kritizira ovaj vodič. Privatno, mnogi očajavaju zbog ograničenog opsega, snobizma i njihovih miljenika. Ući ćemo u kuhinje vrhunskih restorana i otkriti tajne ekskluzivne i otmjene gastronomije nekih od najboljih kuhara u Francuskoj, Španjolskoj, Sjedinjenim Državama, Japanu... Pokušat ćemo otkriti što je potrebno kako bi se dobile ove slavne zvjezdice.
![](https://cdn.prod.website-files.com/619cefed937faa4ab6b665b6/62fcc72d2b7443479d61a1de_MichelinStars_Narisawa_(c)GlobusFilm.jpg)