Marilyn: Njezina posljednja tajna

Otkrijte posljednju tajnu Marilyn Monroe u filmu koji se premijerno prikazuje na DOX TV-u
Sinopsis

Obiteljske tajne Marilyn Monroe otkrivene u novom dokumentarcu na DOX TV-u. Povodom 60. godišnjice smrti Marilyn Monroe otkrivamo njezinu posljednju tajnu u najnovijem dokumentarcu “Marilyn, njezina posljednja tajna”.

Marilyn Monroe bila je seks simbol, hollywoodska miljenica i možemo slobodno reći jedna od najvećih zvijezda svog vremena. Ali unatoč svom glamuru, njezin je život protkan obiteljskim tragedijama i nesretnim događajima.

Marilyn je postala najveća zvijezda 50-ih i 60-ih, a mnogi su njezin život smatrali bajkom. Ipak, sve se promijenilo početkom kolovoza 1962. kada su šok i nevjerica zavladali Hollywoodom. Istina o tragičnoj sudbini lijepe Marilyn izašla je na vidjelo kada je pronađena mrtva u svojem domu, a špekulacije o njezinoj smrti ne prestaju ni danas.

Po službenom izvješću, Marilyn je preminula od predoziranja lijekovima u svome domu u Los Angelesu u noći između 4. i 5. kolovoza 1962. godine.

Nakon kratke istrage policija je zaključila da je smrt nastupila zbog predoziranja sedativima, rekavši da je riječ o 'vjerojatnom samoubojstvu'. No mnogi i dalje, gotovo 60 godina kasnije, vjeruju u teorije zavjere vezane uz njezinu smrt, smatrajući da je ubijena.

Međutim, iako je Marilyn bila prava pop zvijezda svog vremena i imala vrlo uspješnu glumačku karijeru, njezin je ljubavni život bio pun tuge, ljubomore i mnogih propalih romansi.

Montand, Miller, Kennedy: popis Marilyninih ljubavnika i muževa dug je i mnogima poznat. Ali jedini muškarac kojeg Marilyn Monroe nikada nije mogla pronaći, iako ga je tražila cijeli život, bio je njen vlastiti otac.

Nakon više od dvije godine istraživanja, zahvaljujući pramenu kose Marilyn Monroe, uspješno su izdvojeni kromosomi iz loze njezinog oca i uspoređeni s potomcima muškaraca s kojima je Marilynina majka hodala u to vrijeme.

Upravo je pronalazak Marilyna oca središnja tema dokumentarca najnovijeg dokumentarca pod nazivom “Marilyn, njezina posljednja tajna”.

Ovo znanstveno i povijesno istraživanje uputit će nas na putovanje od Sjedinjenih Država, do Engleske i na kraju do Francuske, podižući veo s jedne od posljednjih tajni Marylin Monroe: njenog biološkog oca.

60 godina je prošlo od njezine smrti a ona je i danas nepresušna inspiracija stoga ne čudi što se i dan danas snimaju filmovi vezani uz nepoznate detalje iz njezina života.

Film “Marilyn, njezina posljednja tajna” ne propuštamo gledati u petak, 5.8. u 21:50 na DOX TV-u.

Marilyn: Njezina posljednja tajna
Tuesday
21
March
2023
11:35 pm
Reditelj

Žanr

Godina proizvodnje