Krimi srijeda

Sinopsis

Razotkrivanje ubojice, 26. 4. 15:15

Razotkrivanje ubojice prikazuje zastrašujuću stvarnu priču o ubojici iz Golden Statea – čovjeku odgovornom za nevjerojatan 51 napad i 12 ubojstava u Kaliforniji.

Istražitelji su četrdeset godina tragali za sadističkim zločincem, a s nedavnim dokazima koji upućuju na to da je možda još živ, 2016. godine FBI Sacramento najavio je nacionalnu kampanju i nagradu od 50.000 dolara za identifikaciju počinitelja, što je istragu učinilo uzbudljivijom nego ikad.

Serija ima dubinski pogled na lov na ljude, obrasce, metode bijega i igre uma ubojice iz Golden Statea. Intervjui s istražiteljima, organima za provođenje zakona i žrtvama, koji nikada nisu javno govorili, nude informacije koje će pomoći u rješavanju misterija čovjeka koji je desetljećima uspio uspješno letjeti ispod radara.

Potjera za ubojicom, 26. 4. 15:55

Ljude ubijaju svakog dana. I svakog dana, policajci jure ubojice. „Potjera za ubojicom“ je kriminalistička serija koja prati borce protiv kriminala, duboko u skriveni svijet rješavanja slučajeva ubojstava. U ovoj seriji, borci protiv kriminala, detektivi odjela za ubojstva, forenzičari, policijski psiholozi i tužioci, opisuju kako rješavaju svaki trag, kako propituju svakog osumnjičenog i prate svaki dokaz kako bi došli do zločinaca. Svaka epizoda prati dvije javno poznate priče o ubojstvima i opisuje pronalazak žrtve i mjesto zločina. Mjesto zločina i žrtva prolaze detaljna forenzička ispitivanja, nakon čega se utvrđuju vrijeme i uzrok smrti. Od te početne točke, istražitelji počinju graditi slučaj. Sreću se s ljudima koji su bili najbliži žrtvi i koristeći razvijene tehnike intervjuiranja, razdvajaju istinu od fikcije. Svaki detalj koji se tiče ubojstva propituje se. Gledatelj prolazi kroz svaki korak, svaki trag, od kojih svaki vodi do otkrića. Osumnjičeni su utvrđeni i potjera kreće. Krug se sužava oko ubojice dok detektivi pripremaju uhićenje i na kraju hvataju osumnjičenog. „Potjera za ubojicom“ je putovanje istraživačkog otkrivanja, a ulozi ne mogu biti veći.

Spoj, brak, ubojstvo, 26. 4. 17:35

Ova istinita kriminalistička serija fokusira se na najčešći oblik ubojstva – kada bračna osoba ubije partnera. Prevare, nasilje, ljubavni trokuti, ugovoreni barkovi samo su dio priča koje istražuje napeta kriminalistička serija "Spoj, brak, ubojstvo"!

Krimi srijeda
Wednesday
26
April
2023
3:15 pm
Reditelj

Žanr

Godina proizvodnje