Filmovi koji otkrivaju nepoznate detalje o Putinu - samo na DOX TV-u

Sinopsis

Drski atentati ruskih špijuna, zataškavanje istine, kontrola medija, nepostojanje opozicije, miješanja u strane izbore i referendume, vojne kampanje na Krimu i u Ukrajini – možemo li zaključiti kako je Putin postao novi ruski car?

U ovo turbulentno proljeće u kojem pozorno pratimo vijesti o rusko ukrajinskom sukobu, pravi je trenutak da otkrijemo tko je i što je zapravo Vladimir Putin.

Što Putina pokreće, čega se boji, koga voli i mrzi? I kakve veze ima Putin s pokušajem ubojstva ruskog špijuna u mirnom engleskom gradu Salisburyju?

Odgovore saznajte ovog travnja u filmovima:

Putin: Novi ruski car, SUBOTA, 23.4. u 23:10

Kako je siromašni dječak iz malog stana u Sankt Peterburgu postao jedan od najmoćnijih lidera svijeta?

Film „Putin: Novi ruski car“ prati večer Putinovog gotovo zajamčenog povratka na mjesto predsjednika Rusije, i donosi priču o njegovom nevjerojatnom usponu na vlast - od običnog činovnika KGB-a do desne ruke Borisa Jeljcina i mjesta njegovog nasljednika.

Donosimo otkrića iz užeg kruga Putinovih ljudi u Kremlju, uključujući bivšeg pomoćnika Sergeja Pugačeva, koji je pomogao Putinu da dođe do moći prije nego što mu se zamjerio. Šahovski velemajstor Gari Kasparov prisjeća se neuspjelog pokušaja da mu se usprotivi, a oligarh Mihail Hodorkovski, koji je završio u zatvoru i ostao bez bogatstva, govori o tome što znači naći se Putinu na meti.

Ubojstvo ruskog špijuna, SUBOTA, 23.4. u 00:15

U filmu „Ubojstvo ruskog špijuna“ istražujemo prošlost bivšeg ruskog dvostrukog agenta Sergeja Skripala. Pronalazimo potencijalne motive za njegovo trovanje u Salisburyju i istražujemo mračni svijet špijunaže, politike i kriminala.

Udubljujući se u Skripalovu zapanjujuću prošlost tražimo tragove potencijalnih motiva koji bi mogli objasniti zašto je baš on bio meta. Može li ovo biti samo posljednje poglavlje u nizu sumnjivih smrti, sve na britanskom tlu i sve povezane s Putinovom Rusijom? Kremlj to poriče, ali jesu li to bile jednostavno tragedije ili drski atentati koje je sponzorirala država?

Filmovi koji otkrivaju nepoznate detalje o Putinu - samo na DOX TV-u
Saturday
23
April
2022
11:10 pm
Reditelj

Žanr

Godina proizvodnje