Desna ruka Jeffreya Epsteina

Sinopsis

U ovom trosatnom dokumentarcu, istražujemo moćnu, dobro povezanu i zagonetnu Ghislaine Maxwell, koja je bila nasljednica bogatstva obitelj Maxwell, čiji je život naglo krenuo nizbrdo kad je upoznala Jeffreyja Epsteina, serijskog silovatelja. Ova istraživačka serija otkriva složenu priču o moći, seksu i novcu i vodi do uhićenja Ghislaine Maxwell, nakon čega je čeka suđenje na jesen 2021.

Prva epizoda:

Tko je Ghislaine Maxwelll? Prva epizoda razotkriva Ghislaine kao navodnu partnericu u zločinu Jefreyja Epsteina, prije nego što zaroni u njenu problematičnu prošlost, odrastanje pod željeznom rukom oca, medijskog mogula i multimilijunaša, Roberta Maxwella.

Druga epizoda:

Kad Ghislaine upozna Epsteina. Nakon smrti njenog oca, Ghislaine bježi u New York, gdje se zaljubljuje u pokvarenog Jeffreyja Epsteina, i tamo postaje njegova djevojka, radnica, partnerica, a navodno i svodnica u njegovoj shemi trgovine seksualnim robinjama.

Treća epizoda:

Sama Ghislaine. Nakon gotovo 20 godina, Ghislaine ostavlja Epsteina u pokušaju da se udalji od njegovih zločina, tek da bi se na kraju našla u zatvoru, iščekujući suđenje za seksualne zločine u nekoliko slučajeva.

Desna ruka Jeffreya Epsteina
Wednesday
11
May
2022
10:00 pm
Reditelj

Žanr

Godina proizvodnje