Budućnost odozgo

Sinopsis

'Budućnost odozgo' vodi nas na putovanje otkrića kako bismo saznali kako bi svijet mogao izgledati 2050. godine - odlučujuće godine za budućnost našeg planeta - gdje "borba za klimu" ostaje najveća bitka našeg doba.

Idući u neizvjesnu budućnost, Zemlja je u nevolji. Međutim, vodeći svjetski stručnjaci slažu se da, uz drastično promišljanje u sektorima kao što su energija, transport, poljoprivreda i otpad, pozitivna budućnost nije izvan našeg dosega.

Budućnost odozgo je putovanje otkrića kako bismo saznali kako bi svijet mogao izgledati 2050. godine, odlučujuće godine za budućnost našeg planeta i kasnije. Serija istražuje niz pionirskih rješenja u rasponu od drevnih regenerativnih farmi u Mexico Cityju do onoga što će biti najnapredniji reaktor za nuklearnu fuziju ikada izgrađen.

Slušamo priče onih koji rade na terenu omogućavajući ove inovacije i razgovaramo o ogromnom potencijalu svakog uzbudljivog razvoja. Ova rješenja obećavaju da će igrati glavnu ulogu u borbi protiv destruktivnih praksi današnjice, s potencijalom da promijene svijet kakav poznajemo.

Isprepleteni najsuvremenijim CGI-jem, bačeni smo naprijed u vrijeme, što nam omogućuje da zamislimo budućnost kojoj se možemo radovati, a ne bojati se.

Budućnost odozgo
Saturday
30
December
2023
11:05 pm
Reditelj

Žanr

Godina proizvodnje