Krimi novembar

Partner vas je iznervirao toliko da ste pomislili da želite da ga ubijete? Niste jedini.

U intrigantnoj krimi seriji “Susret, brak, ubistvo” pratimo 52 slučaja najčešćeg tipa ubistva – sopstvenog muža ili žene.


Šta nas očekuje u prvoj nedelji serije?
Saznajte koje istinite priče o zločinima i ubistvima sopstvenog muža ili žene istražujemo:

EPIZODA 1 (19.11.):

Kada je Kris Regan počeo da se viđa sa koleginicom Keli Kohran, znao je da je ona udata. Ali nije imao pojma o smrtonosnom paktu koji je na dan venčanja ona sklopila sa svojim mužem, Džejsonom. Kris biva upleten u ljubavni trougao u kome će ne jedna, već dve osobe, izgubiti svoje živote.

EPIZODA 2 (20.11.):

Amin Mija je želeo posvećenu domaćicu sa kojom će osnovati porodicu. Mahmuda Katun je želela karijeru i društveni život - i da joj se porodica skine s grbače. To nije bio recept za srećan brak. Njihove razlike su bile nepomirljive, i jedno od njih je izabralo nasilan izlaz iz situacije.

EPIZODA 3 (21.11):

Lisa i Tomas Infante bili su par iz detinjstva i zajedno su odrasli u istoj ulici. Delovalo je kao da im je suđeno da ostanu zajedno. Ali, njihov brak je bio nasilan, i njihov porodični život pomračen izlivima besa. Kada je jedno od njih pronašlo ljubav na drugom mestu, posledice su bile smrtonosne.

EPIZODA 4 (22.11.):

Žene u životu Malkolma Vebstera delovale su sklono neverovatno lošoj sreći. Jedna je poginula u čudnom automobilskom udesu. Druga je bolovala od misteriozne bolesti koja ju je činila pospanom i zbunjenom. Treća, ljubiteljka plovidbe, pronašla je svoj sigurnosni prsluk probušen. Koliko je dugo policiji potrebno da uvidi da je ovo više od nesreće?

EPIZODA 5 (23.11.):

Stiven i En Serl bili su baka i deka na čelu velike, bliske porodice. Ali, umesto da uživaju zajedno u svojim poznim godinama, Stiven je imao ljubavnicu, a En je u alkoholizam gurnulo muževljevo kontrolišuće ponašanje. Ni jednom ni drugom spokojna penzija nije bila suđena.

EPIZODA 6 (24.11.):

En Mari i Entoni Anastazi imali su četvoro dece i veliku kuću u lepoj ulici... Kao i mladog ljubavnika koji je živeo u njihovom podrumu. To je bio toksični ljubavni trougao, kom je bilo suđeno da se tragično završi. Kada se to desilo, okončano je više od jedne veze.

EPIZODA 7 (25.11.):

Komšije porodice Doneli su znale da su oni neobični. Kristofer, nastavnik muzike, i Hanegret, bivša babica, retko su se mogli videti izvan kuće. Deca su obrazovana kod kuće i bilo im je zabranjeno da koriste telefone ili da igraju kompjuterkse igrice. Ali niko nije mogao da zamisli kakvo se nasilje odvija unutar njihovog doma - dok nije postalo prekasno.

EPIZODA 8 (26.11.):

Ijan i Seli Lorens bili su glamurozan par. On je bio pilot, a ona uspešna poslovna žena. Delovalo je kao da imaju sve. Ali, njihov brak je propatio kada je Ijanova zvezda izbledela baš kad je Sali uznapredovala u karijeri. A kada je par upao u groznu automobilsku nesreću, samo je jedno od njih preživelo.

EPIZODA 9 (27.11.):

Visoko pozicionirana političarka, Kejti Ogastin udala se za medicinskog brata, Čeza Higsa, nakon divlje romanse. Bili su neočekivan par. Ona je bila izuzetno ambiciozna, dok je on mrzeo politiku. Kada je njihov brak naišao na poteškoće, Čez je odlučio da upotrebi svoja medicinska znanja kako bi počinio savršen zločin.

EPIZODA 10 (28.11.):

Deniz Vilijams bila je očajna kada je njen muž, Majk, nestao u lovu na patke. Plašili su se da se udavio, ili da su ga možda čak pojeli aligatori. Ali Majkova majka, Šeril, nije poverovala u tu verziju priče, i nakon više godina neumorne borbe, konačno je otkrila tužnu istinu o uzroku smrti svoga sina.


Susret, brak, ubistvo

Svaki dan u 15:30, samo na DOX TV.

Nova serija

SUSRET, 
BRAK, 
UBISTVO

Svaki dan u 15:3o!
Spremni za još istinitih krimi priča?

Serija “Susret, brak, ubistvo” je samo deo krimi filmova i serija koje možete pronaći na programu DOX TV-a. Osim slučajeva ubistva partnera, na DOX TV-u možete pronaći serije i filmove koje prate borce protiv kriminala, epsko izneveravanje pravde obavijeno misterijom i prevarama, slučaj pedofilskog skandala najvećih svetskih faca, nestanak Vilijama Tirela - najmisteriozniji slučaj nestale osobe u Australiji, brutalne zločine iz perspektive onih najbližih i brojne druge istinite krimi serijale.

Pratite nas i dalje na DOX TV sajtu.
DOX TV

O nama

DOX TV je TV kanal specijalizovan da u vaš dom donosi pažljivo odabrane dokumentarce iz svetske i domaće produkcije. Kako gledati DOX TV?