Krimi SRPANJ

Partner vas je toliko iznervirao da ste pomislili kako ga želite ubiti? Niste jedini.


U intrigantnoj krimi seriji “Spoj, brak, ubojstvo” pratimo 52 slučaja najčešćeg ubojstva – vlastitog muža ili žene.

Možemo li poludjeti od ljubavi? A možemo li ubiti radi ljubavi?  

Statistički gledano, za žene je vjerojatnije da su ih ubili muževi nego bilo tko drugi.

Za muškaraca, druga najopasnija osoba s kojom se suočavaju je njihova supruga, nakon njihovih prijatelja ili poznanika.

Vjerujemo da ste se mnogo puta našli u situaciji kada ste poželjeli “ubiti” svog supružnika radi raznih razloga. Međutim koja je granica između razmišljanja i stvarnog čina? Što je za neke osobe bio okidač za ubojstvo vlastitog muža ili žene?

Slušamo o ponekad neobičnih razlozima zbog kojih jedan supružnik počinje mrziti drugog, ali motivi za ubojstvo doista mogu biti raznoliki.

Od pohlepe - kako bi unovčili novac od osiguranja, ljubomore - jer su otkrivene ljubavne afere, do čiste praktičnosti - jer su partneri jednostavno željeli ostati bez supružnika kako bi napravili mjesta za nekog drugog.

Serija „Spoj, brak, ubojstvo“ u 52 epizode prolazi kroz niz likova koje svi prepoznajemo; sestre i braća, najbolji prijatelji, djeca, roditelji, bivši školski prijatelji ili suradnici.

Oni su svjedoci života koje svi vodimo... a koji bi vrlo lako mogli biti vi.

Serija istražuje što se dogodi kada zavjet na doživotnu ljubav na kraju završi oduzimanjem života. U njoj istražujemo istinite priče ljudi koje su ubili njihovi partneri.

Epizode se fokusiraju na konkretne slučajeve ubojstva i prolaze kroz intervjue sa svjedocima, obitelji i prijateljima kako bi saznali gdje je pošlo po zlu i kako je ono što je počelo kao ljubav završilo kao najveća tragedija.

Uobičajenost i normalnost života u središtu je izvanrednih i tragičnih događaja koje pratimo u seriji - ono što je par prvi put osjetio jedno za drugoga postaje središte drame koju nitko nije mogao predvidjeti.

Spoj, brak, ubojstvo, SVAKI DAN iza 16:30 samo na DOX TV-u.

Krimi serija

SPOJ, 
BRAK, 
UBOJSTVO

Svaki dan iza 16:3o!
Spremni za još istinitih krimi priča?

Serija “Spoj, brak, ubojstvo” nastavak je krimi filmova i serija koje možete pronaći na programu DOX TV-a.

Osim slučajeva ubojstva partnera, na DOX TV-u možete pronaći serije i filmove koje prate mafijaše koji su imali veliki utjecaj na organizirani kriminal u New Yorku, borce protiv kriminala, misteriozne slučajeve nestanka osoba, brutalne zločine iz perspektive najbližih te brojne druge istinite krimi serijale.
DOX TV

O nama

DOX TV je TV kanal specijaliziran da u vaš dom donosi pažljivo odabrane dokumentarce iz svjetske i domaće produkcije. Kako gledati DOX TV?